Henkilökunnan koulutuspäivät

17.12.2019

Tänä keväänä Trinomi kouluttaa taas koko henkilökunnan. Osa koulutuksista on jo pidetty ja osan on vasta tulossa. Tämän vuoden teemana on ammatillinen osaaminen työssä. Henkilökunta jaettiin 7 ryhmään ja koulutukset järjestettiin käyttäen KIKY- tunteja.

Uimahallityöntekijät, tuuraajat sekä esimiehet kävivät uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamisen koulutuksen. Koulutus on SSTL Puhtausala ry:n työryhmän laatima ja meille sen tuli pitämään Kiillolta asiakkuus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Heinilä. Koulutuksesta saa hygieniaosaamistodistuksen. Tähän koulutukseen osallistui 15 henkilöä.

Tuotantossa työskentelevät työntekijät osallistuvat työturvallisuuskorttikoulutukseen. Tämän koulutuksen käyvät myös esimiehet sekä avustajat, joilla ei voimassa olevaa korttia vielä ole. Koulutus järjestetään Koulutustalo Oppia (Carata Oy) : n kanssa ja koulutukseen osallistuu 21 henkilöä.

Loput 44 henkilöä tulee kouluttamaan Ritva Palmi. Ritva kouluttaa henkilöstöä puhdistusaineiden oikeaan käyttöön ja annosteluun, välineiden ja koneiden käyttöön sekä huoltamiseen ja asiakaspalveluun kohteessa.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa kevättä ja odottaa kesää!